henk-haagsma-architect-achterste-kamp

Over Henk haagsma architect

Ons bureau kenmerkt zich door oog voor het detail. Wij zijn van mening dat de kwaliteit van de detaillering het belangrijkste kenmerk is van de architectonische kwaliteit van het object.

Bekijk hier onze recente projecten

Het bureau is sinds 1991 gevestigd in Peize.

Om greep te houden op de grote diversiteit aan projecten staat een heldere architectonische visie centraal. Binnen die architectonische visie zijn de wensen en het programma van de opdrachtgever evenals de situatie sterk sturend. De uiteindelijke bouwkundige kwaliteit is tevens een uitgangspunt voor het definitieve concept en wordt vertaald in een optimaal bouwsysteem, gedegen materiaal keuze en detaillering.

Startpunt van een ontwerp- en bouwproces kenmerkt zich door een integrale aanpak waarbij duurzaamheid, energiezuinigheid en installatieconcepten van essentieel belang zijn.

henk-haagsma-architect-project-eelde

Ons streven

Het realiseren van duurzame en tijdloze ontwerpen voor de zakelijke en particuliere markt.

Kennismaking

Met mijn 20+ jaar ervaring heb ik verscheidene bedrijven en particulieren geholpen met het realiseren van hun kantoor en droomhuis.

Over henk haagsma

henk-haagsma

Het werkgebied van het bureau betreft voornamelijk de drie noordelijke provincies.
De door het bureau gerealiseerde projecten zijn zeer uiteenlopend van aard en schaal.
De opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren, MKB-bedrijven en semi-overheid.
Verder worden adviezen uitgebracht op het gebied van hergebruik, energieconcepten, bouwfysica, interieur, stedenbouw en bouwmanagement.

De kwaliteit van het bouwproces wordt door middel van gestructureerd overleg bewaakt door de architect. Op deze website vindt u een selectie van de uitgevoerde projecten.

De grote diversiteit van deze projecten en architectonische verschijningsvorm geeft misschien aanleiding tot een verdere kennismaking.

Hiervoor kom ik dan graag een keer vrijblijvend bij u langs.

is getekend,

Henk Haagsma, Bbe, M-arch.